Hi, there! Ik ben Eva.

En ik ben hier met de ambitie om jou een stapje verder te helpen. En waarom? Omdat ik weet dat dat is wat ik kom doen op deze wereld. Na mijn studie’s muziektherapie en life coaching, endless soulsearching en levenservaring wist ik het zeker. Dit is mijn passie, mijn roeping, mijn doel, hoe je het ook maar wilt noemen. En hier leg ik mijn hart en ziel in.

Geloof me, ook ik heb moeten vallen en opstaan. Toen ik van een klein dorpje in Drenthe naar Nijmegen verhuisde werd ik volledig op mezelf teruggeworpen. Dit was even zoeken, maar elk jaar dat ik daar woonde werd ik sterker en wijzer. En kwetsbaarder.

Deze kwetsbaarheid is voor mij een flinke struggle geweest, want hoe meer eigenheid ik ontwikkelde en hoe minder ik mee ging met wat anderen van mij verwachtten, hoe kwetsbaarder ik werd. In eerste instantie (en soms nog steeds) vond ik dit eng, want als iemand mijn echte ik kon raken, zou ik dat ook echt voelen. Toch bleef de stem in mij zeggen dat ik niet anders moest zijn dan mijzelf. Deze kwetsbaarheid bracht mij daardoor uiteindelijk de kracht om te zien dat, wanneer ik volledig mijn eigen pad volgde, dit zorgde voor authenticiteit. Dit ben ik. Eva. En daar geloof ik in. En niet alleen ik! De mensen die ik om me heen heb weten wie ik ben en zijn in mijn leven omdat ze een connectie met mij willen om wie ik ben. Daarnaast maak ik de keuzes in mijn leven waarbij ik me goed voel. Natuurlijk gaat dit niet altijd op, want ook ik heb de behoefte om ergens bij te horen en ook ik maak soms de verkeerde afweging in mijn leven. Maar dat is onderdeel van mens-zijn, iets wat niet erg is.

Al jaren wist ik dat ik met mijn kennis en ervaring anderen wilde helpen om ook dichter bij zichzelf te komen. De wereld van zelfontdekking is zo fascinerend, zo warm en krachtig, dat ik graag help om iemand daarin wegwijs te worden. Of dit nou bij grote vraagstukken is als “Hoe vind ik meer zingeving in mijn leven?” of bij andere zoektochten als “Hoe krijg ik beter contact met mijn familie?” of “Hoe krijg ik meer structuur in mijn leven?”. Elk vraag is een opening naar een antwoord. Een antwoord die vele mensen al in zich hebben, maar wat hulp van buitenaf nodig hebben om daarbij te komen. En die hulp bied ik.

Little facts

  • Ik ben opgegroeid in een klein dorpje nabij Sleen
  • In Nijmegen ben ik afgestudeerd als muziektherapeut
  • Daarna heb ik de opleiding tot Life Coach gevolgd, omdat ik meer wilde leren over hoe ik mensen kon helpen door naast ze te staan.
  • Ik heb een poes. Ze heet Lucy en ze kwam op 4 jarige leeftijd bij mij wonen. Nadat ik mijn relatie had verbroken was ik bang dat ik me erg alleen zou voelen, maar dat viel reuze mee, onder andere door haar. Ze houdt me gezelschap en leert me in rust tevreden te kunnen zijn met wat ik heb.
  • Ik woon in een prachtig houten huisje op het Drentse platteland. Dit huisje heeft mijn vader jaren geleden gebouwd en het voelt heerlijk om hier te wonen, wetende dat het met liefde gemaakt is en de energie puur is.
  • Ik ben gek op muziek en boeken. Ik luister naar verschillende soorten muziek, net waar ik zin in heb. De boeken die ik lees zijn ook zeer gevarieerd. Een paar titels: De wetten van de Magie van Terry Goodkind, Grip van Rick Pastoor, Opgeruimd! van Marie Kondo, De moed van imperfectie van BrenĂ© Brown.. En ik kan zo nog wel even doorgaan đŸ™‚
  • Ik hou ontzettend van planten, maar ik ben nog aan het leren hoe ik er precies voor moet zorgen. Ik heb van nature helaas geen groene vingers.
  • Mijn vrienden en familie zijn mijn alles. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan connectie die puur en warm is.
  • Ooit wil ik nog eens op retraite van een week. Echt een week in stilte, op een mooie locatie met rust, meditatie en lekker gezond eten.

Schuiven naar boven